Levering, Leveringstid og Fragtpris

Leveringsmuligheder

Når du handler Hos Rikke har du forskellige leveringsmuligheder. Handler du for over 799,- er fragten GRATIS.

 

  • G-Porto til pakkeshop. (50 Kr).

Få leveret din pakke til den nærmeste pakkeshop og hent derefter pakken når det passer dig. Husk at indtaste e-mail og telefonnr. for at modtage en besked når din pakke er klar til afhentning.

 

  • Hent i butik. (GRATIS).

Alle webordre kan bestilles til afhentning i butik, dette vælges til sidst. Bor du i nærheden kan du spare fragten, bestille på vores webshop og hente din ordre i butikken. Du vil modtage en besked så snart din ordre er klar til afhentning. Når du bestiller på webshoppen, med afhentning i butikken, skal du huske at medbringe din ordrebekræftelse.

 

Leveringstid

Levering sker normalt 1-3 hverdage efter vi har registeret din indbetaling, dog tages der forbehold for helligdage og evt. udsolgte varer, hvilket kan forekomme, da vi også har en fysisk butik. Hvis varen er udsolgt vil i blive kontaktet for ny leveringstid.

Leveringstiden på bestillingsstrik skal man dog påregne en arbejdstid på mellem 1-4 uger alt efter størrelse og sværhedsgrad. (Ventetiden kan dog også være længere hvis vi har meget travlt, men så vil i blive kontaktet).

 

Åbningstider for butikken og afhentning

Hvis du ønsker at hente din pakke i butikken finder du den på adressen Hos Rikke, Østergade 18, 7600 Struer, Danmark

 

Åbningstiderne for butikken og derved afhentningstiden er:

Mandag 09.30 - 17.00

Tirsdag 09.30 - 17.00

Onsdag 09.30 - 17.00

Torsdag 09.30 - 17.00

Fredag 09.30 - 18.00

Lørdag 09.30 - 13.00